BUSINESS ANALYSIS & STRATEGY CONSULTING SRL

check_circle Companie verificată

BUSINESS ANALYSIS & STRATEGY CONSULTING SRL

check_circle Companie verificată

Despre

Business Analysis & Strategy Consulting este o companie privată, înființată în 2011, care oferă consultanță și asistență tehnică în accesarea și obținerea de fonduri nerambursabile, managementul proiectelor și al achizițiilor publice.

Având în vedere varietățile extrem de mari a programelor, un proiect poate fi conceput pe diferite nivele, înglobând probleme de diferite dimensiuni. Activitatea companiei noastre este orientată către beneficiarii care au nevoie de asistență în depășirea problemelor pe care le implică un proiect finanțat din fonduri nerambursabile, atât în elaborarea lui cât și în implementare.

În domeniul achizițiilor publice, oferim o gamă largă de servicii dedicate atât autorităţilor publice, cât şi operatorilor economici, de la simple opinii punctuale cu privire la aplicarea legislației în domeniu, până la organizarea în întregime a procedurilor sau elaborarea ofertelor.

Obiectivul nostru este ca, prin experiența noastră și prin eforturile depuse, să oferim soluțiile cele mai bune care să sporească succesul clienților noștri.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Str. BERVENI 35, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close