BUSINESS ANALYSIS & STRATEGY CONSULTING SRL

check_circle Companie verificată
1

BUSINESS ANALYSIS & STRATEGY CONSULTING SRL

check_circle Companie verificată
1

Despre

Business Analysis & Strategy Consulting este o companie privată, înființată în 2011, care oferă consultanță și asistență tehnică în accesarea și obținerea de fonduri nerambursabile, managementul proiectelor și al achizițiilor publice.

Având în vedere varietățile extrem de mari a programelor, un proiect poate fi conceput pe diferite nivele, înglobând probleme de diferite dimensiuni. Activitatea companiei noastre este orientată către beneficiarii care au nevoie de asistență în depășirea problemelor pe care le implică un proiect finanțat din fonduri nerambursabile, atât în elaborarea lui cât și în implementare.

În domeniul achizițiilor publice, oferim o gamă largă de servicii dedicate atât autorităţilor publice, cât şi operatorilor economici, de la simple opinii punctuale cu privire la aplicarea legislației în domeniu, până la organizarea în întregime a procedurilor sau elaborarea ofertelor.

Obiectivul nostru este ca, prin experiența noastră și prin eforturile depuse, să oferim soluțiile cele mai bune care să sporească succesul clienților noștri.

Contact

Str. BERVENI 35, Bucuresti