BuKi – Hilfe fur Kinder in Osteuropa e.V.

check_circle Companie verificată

BuKi – Hilfe fur Kinder in Osteuropa e.V.

check_circle Companie verificată

Despre

BuKi este un Centru de zi pentru copii de etnie rromă, aflat în satul Cidreag, în apropierea comunei Halmeu. În centrul de zi sunt organizate activităţi pentru 25 de copii  în două grupe.

Copiilor li se asigură în fiecare zi un mic dejun, după care urmează programul şcolar. Programul şcolar este urmat de un prânz, mâncare caldă şi de activitatea pedagogică de după amiază. Obiectivul asociației BuKi este mai mult decât predarea competenţelor de bază. Copiii primesc o susţinere importantă pentru a depăşi obstacolele vieţii. BuKi are ca scop principal să fie un mediator, o punte  între elevii şcolii locale şi societate.

 

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Social

Contact

Pfarrstraße 15, Bad Saulgau

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close