BSG Amanet & Exchange

check_circle Companie verificată
486

BSG Amanet & Exchange

check_circle Companie verificată
486

Despre

Compania BSG Amanet & Exchange este prezenta pe piata din Romania oferind clientilor serviciile de amanet si schimb valutar in peste 130 agentii din 27 de judete. Serviciile oferite clientilor de catre echipa BSG Amanet & Exchange ce numara peste 450 specialisti, sunt amanet si vanzare bijuterii din aur si argint, amanet si vanzare produse electronice si autoturisme, schimb valutar si transfer de bani prin Western Union.

In cadrul companiei BSG Amanet & Exchange se pune accent pe dezvoltarea angajatilor, acestia avand oportunitatea continua de a avansa. Activitatea din agentii se desfasoara in caserii blindate, respectand normele legale privind securitatea angajatilor si a clientilor. Iti uram succes si te asteptam in echipa noastra. Alatura-te echipei BSG Amanet & Exchange!

Pentru mai multe detalii despre activitatea noastra accesati www.bsg.ro sau www.amanet.ro.

Joburi

Social

Contact

Salcamului nr 1, Baia Mare MARAMUREŞ

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close