BSG Amanet

check_circle Companie verificată
14

BSG Amanet

check_circle Companie verificată
14

Despre

 

Compania BSG Amanet & Exchange reprezinta cea mai extinsa retea de case de amanet si schimb valutar din Romania*, avand peste 130 de agentii in 28 de judete.

Suntem din Maramures, loc unde corectitudinea si respectul fata de client sunt litera de lege si asa ne-am propus sa fie si relatia cu toti clientii BSG Amanet & Exchange. Serviciile oferite clientilor sunt amanet si vanzare bijuterii din aur si argint, amanet si vanzare produse electronice si autoturisme, schimb valutar si transfer de bani prin Western Union. La noi gasesti dobanzi atractive la serviciile de amanet, un pret corect pentru bijuteriile tale din aur si argint, bijurerii noi la preturi foarte bune, electronice ( telefoane, tablete, aparate foto, laptopur, etc ) sub pretul pietei , ceasuri si cursuri valutare ce iti vor face cu ochiul.

La BSG Amanet & Exchange ai permanent siguranta ca vei primi un pret corect pe gramul de aur/argint, ca bijuteria cumparata este din aur si este de caratajul speificat in Cetificatul de garantie, toate produsele comercializate sunt testate riguros de catre specialisti, inainte de a fi puse la vanzare , si nu in ultimul rand COMISION ZERO la schimbul valutar.

In cadrul companiei BSG Amanet & Exchange punem accent pe dezvoltarea angajatilor nostri, acestia avand oportunitatea continua de a avansa. Datorita accentului pus pe dezvoltarea si motivarea angajatilor, suntem reteaua de case de amanet din Romania cu cei mai multi specialisti*, avand o echipa de peste 400 angajati. Activitatea din agentiile BSG Amanet & Exchange se desfasoara in caserii blindate, respectand normele legale privind securitatea angajatilor si a clientilor.

Daca esti in cautarea unui loc de munca sau iti doresti o schimbare in cariera, te asteptam in echipa BSG Amanet & Exchange.

 

Fii alaturi de liderul pietei de amanet din Romania*!

 

Pentru mai multe detalii despre activitatea noastra accesati www.amanet.ro *Conform Audit MKOR Consulting efectuat pe baza datelor financiare publice, valabile la 31.12.2019

Joburi

Social

Contact

Salcamului nr 1, Baia Mare MARAMUREŞ

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close