Brand Office S.R.L.

check_circle Companie verificată

Brand Office S.R.L.

check_circle Companie verificată

Despre

Suntem o tipografie moderna si ne desfasuram activitatea intr-un spatiu nou si placut. Suntem singurii din zona noastra care avem un utilaj tipografic foarte performant, un echipament offset Heidelberg  in 5 grupuri de culoare. In 2015 am avut o cifra de afaceri de peste un milion de euro.

In fiecare an, echipa noastra, realizeaza o colectie unicat de agende si calendare foarte apreciate de catre clientii nostri.

Cu toate ca avem clienti extrem de exigenti, corporatii importante de origine germana si americana, am reusit sa pastram o atmosfera de familie in cadrul echipei noastre.

Daca iti doresti sa lucrezi intr-un mediu placut dar la un nivel de profesionist, te asteptam in echipa noastra!

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Str. Mihai Viteazu 327R, Cod 507085, Harman

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close