BLACK TECH GROUP

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Black Tech Group SRL a fost infiintata in februarie 2018, este distribuitor autorizat Xiaomi si are ca unic obiect de activitate – distributia de produse marca Xiaomi in Romania.

Misiunea Black Tech Group SRL este sa creasca notorietatea si vanzarile produselor inovatoare ale brandului Xiaomi in Romania si in tarile din Europa in care brandul este mai putin prezent. 

Suntem motivati sa devenim distribuitor de top pentru produsele Xiaomi si facem eforturi pentru a aduce in Romania ultimele modele lansate de telefoane mobile si gadgeturi.
Ne-am propus sa fim primii care sa ofere inovatie, accesibila pentru oricine isi doreste o casa inteligenta; conceptul de ''smart home'' incorporeaza sisteme inteligente de monitorizare si control de la distanta, cu ajutorul telefonului mobil. 

 

Media
Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.