Black Kaviar S.R.L.

check_circle Companie verificată
7

Black Kaviar S.R.L.

check_circle Companie verificată
7

Despre

Activităţile de telemarketing din cadrul companiei sunt:

televânzarea proactivă (Teleselling/Outbound calls), stabilirea întâlnirilor de în sectorul dating, confirmarea lor, compilarea şi refacerea bazelor de date.
Activitatea operatorilor noştri profesionişti presupune iniţierea de mesaje şi se adresează clienţilor aflaţi într-o bază de date existentă şi stabilită. Obiectivul este de tip comercial: promovarea/vânzarea de servicii.

În sediul de la Iasi sunt şi proiecte Inbound de asistenţă si administarre baza date profile utilizatori.

Munca în Call center înseamnă relaţii şi contacte cu diferite persoane zi de zi, aceastia fiind clienţii Black Kaviar.

Atitudinea, comunicarea pozitivă şi persuasivă orientată spre vânzare, abilitatea de a construi relaţii interumane cu clienţii, profesionalismul precum şi modul în care se desfăşoară o convorbire in scris si vorbit, toate aceste noţiuni sunt explicate pentru fiecare campanie în parte, în cadrul training-ului iniţial.

Formarea continuă este de asemenea asigurată şi structurată în funcţie de nevoile profesionale de perfecţionare ale fiecărui angajat în parte.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Str. Vasile Conta, 42, Et:2, Camera 2, IASI

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close