Bismobil Kitchen

Companie verificată

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Suntem compania care produce mobilă de bucătărie realizată în baza unui design individual, oferind servicii și produs de cea mai înaltă calitate. Noi, îmbinăm pasiunea, creația și calitatea!
În procesul de producere a mobilei este implicată o echipă de peste 200 de persoane.Venim din Republica Moldova, pentru a dezvolta o afacere de succes și în România.
Din 2020 cucerim ambițios și piața din România cu o rețea planificată de 50 showroom-uri. În prezent avem deschise 14 showroom-uri pe întreg teritoriul României, iar treptat urmăm scopul de a ne extinde în cât mai multe țări din Europa.  Suntem deja cu cate un showroom, in Bulgaria, Spania, Italia, Rusia, Belgia urmeaza sa deschidem urmatorul showroom în UK, Londra.Poți activa în oricare din showroomurile Bismobil Kitchen, Iași, Brașov, Timișoara, Sibiu, Galați, Cluj, Oradea, Targul Mureș, București sunt 2 showroomuri, Craiova, Constanța, Pitești și Ploiești.

Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.