Bios Italia Sucursala Romania

2

Bios Italia Sucursala Romania

2

Despre

BIOS srl este un organism autonom de control si certificare, ce functioneaza în conformitate cu normele si reglementările europene in vigoare, avand ca ramura principala de activitate controlul si certificarea productie agricole in sistem ecologic.

BIOS face controlul, verificarea şi certificarea societăţilor care adoptă metodele de productie ecologica in conformitate cu principiile, metodele şi tehnicile stabilite de standardele de referinţă in toate domeniile de activitate, care pornesc de la productie şi prelucrare pana la distribuţie şi comercializare.

Astfel spus certificarea facuta de catre BIOS asigură că societăţile care oferă produse alimentare şi agricole sunt în conformitate cu cerinţele si normele stabilite pentru producţia si comercializarea in sistem ecologic.

 

Prin urmare BIOS este un instrument de garantare a agricultuii ecologice, care isi propune:  • sa obţina produse agricole fara reziduri chimice şi fără utilizarea de OMG-uri (Organisme Modificate Genetic);  • sa menţina fertilitatea naturală a solului, cu tehnici de cultivare adecvate, cat şi prin rotaţia culturilor;  • sa reduca impactul nociv asupra mediului prin utilizarea de îngrăşăminte şi pesticide de origine naturală.

Prin activitatea depusa, BIOS contribuie la punerea in valoare a naturii prin:  • calificarea produselor la o clasa superioara;  • recuperarea metodelor vechi de productie agricola;  • promovarea biodiversităţii;

Ca un beneficiu:  • consumatorul poate accesa o nutritie mai buna si sanatoasa;  • producatorul isi vede recunoscuta calitatea muncii sale si a produselor;  • mediul inconjurator devine un membru de incredere pentru dezvoltarea durabilă.

Acreditarea şi recunoasterea noastra la nivel naţional şi internaţional are la baza cele mai importante si prestigioase institutii din lume precum: IFOAM, USDA, ACCREDIA, BIOSUISSE, IBD, ceea ce ne confera mai multa stabilitate si credibilitate in aceasta ramura a agriculturii ecologice.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Calea Victoriei nr.95, ap.20, et.5 sector 1., Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close