Bio Ortoclinic

Bio Ortoclinic

Despre

In 10 ani de activitate în Romania, Bio Ortoclinic a devenit cea mai mare clinica de ortopedie si vertebrologie din Sud-Estul Europei și una dintre cele mai importante din Europa, axata pe tratamente nechirurgicale a tot ceea ce inseamna aparat locomotor – membre superioare, membre inferioare, bazin si toate tipurile de DURERI DE SPATE. Dispunem de aparatura performanta, de personal specializat si de un management al calitatii la cele mai inalte standarde.
Iar toti cei care ne-au trecut pragul – pana acum peste 11.000 de pacienti -, vedete sau oameni obișnuiti, toti cu probleme articulare, ale membrelor superioare și inferioare, ale bazinului, sau cu dureri de spate, au simtit acest standard înalt prin rezultatele obtinute, prin recomandarile primite si prin atentia pe care au primit-o din partea personalului medical.
La Bio Ortoclinic incercam sa CREAM PREMISELE VINDECARII, FARA OPERATIE, in cazul tuturor problemelor coloanei vertebrale, incepand de la HERNIE DE DISC, discopatie, scolioza, spondiloza, lombosciatica, lumbago, cifoza, maladia Scheuermann, spondilolistezis si nu numai, si dispunem de echipamente de top pentru RECUPERAREA medicala dupa interventiile de ortopedie.

Joburi

Social

Contact