Binar Code Building S.R.L.

check_circle Companie verificată
1

Binar Code Building S.R.L.

check_circle Companie verificată
1

Despre

Echipa noastră lucrează cu tehnologii consacrate și dovedite, dar le-am ales pe cele care au ca rezultat cea mai mare productivitate! Vue.js, Laravel și Node.js sunt unele dintre cele mai dezvoltate tehnologii pentru producători, iar noi alegem să lucrăm cu un set limitat de tehnologii și să fim cât mai competenți, rapizi și mai eficienți cu ele.

 

Am lucrat împreună cu peste 10 clienți diferiți, de la startup-uri mici, la companii cu 100+ angajați. Nu numai că am finisat și definitivat împreună numeroasele proiecte la care am colaborat, dar am reușit și să stabilim relații de încredere, pe termen lung, cu clienții noștri și să obținem rezultate extraordinare!

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Str. Avram Iancu, 28, Et:1, Ap:5, -, Cluj-napoca

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close