BIBI MARKET SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Compania functioneaza din anul 2007 si are in administrare 2 restaurante: BOLO STEAK HOUSE si BIBI BISTRO, un magazin: BIBI MARKET, un celebru fast-food: ''La Botu' Calului" si un summer cocktail bar: ZAZA, toate localizate pe cea mai cunoscuta strada din Vama Veche.

Ai sansa de a-ti asocia numele si cariera cu unul dintre cele mai recunoscute si apreciate restaurante de pe litoral: Bolo Steak House. Este un restaurant tanar, cu o bucatarie extraordinar de bine dotata si cu mii de clienti fideli in timpul sezonului de vara, dar care ne calca pragul chiar in zilele friguroase de iarna.

Pentru ca noi am format acest loc minunat, numai prin pasiune, devotament si responsabilitate, acelasi lucru il asteptam si de la tine.

Bolo SteakHouse se adreseaza unei categorii speciale de clienti (medium si premium) care sunt in cautare de produse deosebite pe baza de vita maturata si fructe de mare, asezonate cu o selectie speciala de 70 de tipuri de vin.

Suntem in cautare de oameni deosebiti care sa se alature echipei noastre si care, prin atitudinea si viziunea lor, sa creeze mai mult decat un fel de mancare, sa creeze un motiv pentru care clientul sa-i transmita felicitari bucatarului.

Media

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.