Betfair

check_circle Companie verificată
9

Betfair

check_circle Companie verificată
9

Despre

Betfair Romania Development a luat nastere in anul 2009, cand o echipa tehnologica entuziasta din Cluj s-a alaturat grupului britanic Betfair. Reprezentam Centrul de Dezvoltare Software Betfair, un centru de excelenta pentru furnizarea de date, jocuri, marketing si managemantul clientilor cu sediul in Cluj si suntem puterea de dezvoltare din spatele companiei FTSE 100 Paddy Power Betfair. Ca lider al industriei, la Betfair Romania Development ne straduim permanent sa mentinem si sa crestem un mediu divers si sa asiguram stabilirea standardelor de conduita etica si responsabilitate corporativa. Intr-un mediu agil, livram lucrari prin sapte fluxuri de proiecte: jocuri de noroc, managementul clientilor, infrastructura, securitate, dataWarehouse, marketing si risc si tranzactionare. construim o lume noua indrazneata in care dezvoltam produse inegalabile din intreaga industrie si aducem emotie a peste patru milioane de clienti.

 

Ca o companie ce se respecta si urmareste succesul, la Betfair Romania Development oferim oportunitati de cariera in Java, Web, Oracle/DW, QA, Linux, Aplicatii si securitate de retea, Analiza de afaceri, Management de proiect, Produs, Experienta pentru utilizatori, Agile si SCRUM prin 3 fluxuri principale: Gaming, Dezvoltarea platformelor si Datele Enterprise Servicii. Ne mandrim cu o echipa formata din cei mai buni oameni, cu cele mai bune idei si o mare pasiune pentru crearea de produse inegalabile, echipa ce face ca Betfair Romania Development sa conduca in industrie.

 

Stim ca un loc de munca incluziv asigura mai multi angajati, pentru asta cream o organizatie mai puternica si mai buna pentru noi toti si credem in talentul si capacitatea noastra de a face fata oricarei provocari si de a satisface si cele mai pretentioase cerinte ale clientilor. Suntem lideri in industrie si ne straduim continuu sa mentinem si sa crestem un mediu divers.

 

Noi suntem cei mai buni si daca ai ambitia sa lucrezi la proiecte provocatoare si sa iti asumi responsabilitatea de la cuvant, este timpul sa te alaturi echipei Betfair.

Joburi

Contact

Str. C-tin Brancusi, Nr. 69-71, CP 400458,, Cluj-Napoca Cluj

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close