Besenflitzer GmbH

check_circle Companie verificată

Besenflitzer GmbH

check_circle Companie verificată

Despre

Besenflitzer GmbH este o companie germană care se ocupă cu activități de curățare și îngrijitori caselor în regiunea de vacanță din insulele Mării Nordului. Lucrăm în case de vacanță, hoteluri și restaurante.

Compania noastră are peste 150 de angajați din diferite țări. În scopul de a crește satisfacția clienților noștri, suntem în permanență în căutarea de angajați calificați.

Fiecare angajat primește instruire intensivă de la personalul nostru. Menținem o abordare colegială a angajaților noștri și o atmosferă prietenoasă de lucru.

Insulele din Marea Nordului sunt printre cele mai sănătoase zone din Europa. Lucrează într-un mediu sănătos, cu oameni drăguți și salarii foarte bune.

 

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Am Hospizplatz 5, Langeoog

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close