BCR PENSII, SAFPP SA

check_circle Companie verificată

BCR PENSII, SAFPP SA

check_circle Companie verificată

Despre

BCR Pensii, Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private S.A. a fost infiintata in luna iunie 2007, cu un capital social initial de 50.000.000 RON.

Pana in noiembrie 2009 compania s-a numit BCR Administrare Fond de Pensii S.A. urmand ca de la acesta data compania sa poarte actuala denumire. Tot in luna noiembrie 2009 capitalul social al companiei a fost majorat la 140.000.000 RON. Aceasta modificare de denumire a companiei cat si majorarea de capital au survenit ca urmare a initierii procesului de preluare a BCR Prudent de la BCR Asigurari de Viata implicit prin extinderea obiectului de activitate si n domeniul activitatii pensiilor private facultative (Pilon 3). In anul 2010 capitalul social a fost majorat la 182.800.000 RON, aceasta fiind si valoarea din prezent.

BCR detine 99,99 % din actiunile BCR Pensii, Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private S.A. . Societatea are ca principale atuuri apartenenta la cel mai puternic grup financiar din Romania - BCR, cu o reputatie solida si cu o echipa de profesionisti de cea mai buna calitate, experienta deosebita in Europa Centrala a Grupului Erste atat in managementul fondurilor de pensii, cat si, fapt foarte important, in managementul activelor, forta de vanzare recunoscuta a Grupului BCR si baza larga de clienti, onestitatea si transparenta relatiei cu acestia.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Biharia 26, sector 1, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close