BASICRA

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Infiintata in anul 1997, Basicra Prodserv Srl este un important furnizor de solutii si produse profesionale pentru orice tipuri de acoperiri si protecti de materiale.
Importator si distribuitor de: 
- Vopsele auto, industriale, arhitectural-decorative, speciale si auxiliarele aferente vopsirii
- Abrazive pentru sectoarele auto, OEM, lemn, constructii, materiale compozite, microfinisari, polishuri si scule de slefuit
- consumabile vopsitorie, pistoale vopsit etc.

Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national, din categoria: Reprezentante auto si Service-uri independente, Firme de Constructii si Amenajari, Designeri si Arhitecti, Fabrici si Ateliere de prelucrare a lemnuli si Fabrici si ateliere din Mica si Marea Industrie. 

Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre.

Adepti convinsi ai promovarii si sustinerii noilor tehnologi si si a produselor de CALITATE si EFICIENTE, facem ca munca in cadrul companiei nostre sa fie o permanenta provocare.

 

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.