Banca CR Firenze Romania SA

2

Banca CR Firenze Romania SA

2

Despre

Banca C.R. Firenze Romania, a devenit parte a grupului bancar cu acelasi nume in martie 2006, dupa transferul catre Banca C.R. Firenze din Italia a pachetului majoritar de actiuni (56,23% din capitalul social).
n cadrul Grupului, Banca CR Firenze nfiintata n 1829 si cotata la Bursa italiana din 2000 are, pe lnga rolul de banca operativa, un rol de banca leader, cu sarcini de directionare si coordonare. Din 1998 pna n prezent activitatea Grupului s-a amplificat, putnd conta pe prezenta pe lnga cea a bancii leader din Firenze a Caselor de Economii din Civitavvechia, Mirandola, Orvieto, Pistoia si din Spezia.
Actualmente, reteaua Bancii C.R. Firenze Romania este constituita din 17 sucursale (9 in Bucuresti si in Craiova, Constanta, Satu Mare, Timisoara, Cluj-Napoca, Brasov, Ramnicu-Valcea, Arad).

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

B-d Unirii 55, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close