Andromede Decor SRL

Andromede Decor SRL

Despre

Fondată n 2003, firma Andromede Decor, prin intermediul lanţului de magazine de decoraţiuni interioare şi cadouri Bam Boo, a devenit n scurt timp unul din jucătorii importanţi pe piaţa produselor destinate decorării interioare şi a cadourilor. Magazinele Bam Boo ofera produse pentru toate categoriile de clienti (venituri, situatie sociala, cultura si varsta).

In ultimii ani, reteaua magazinelor Bam Boo s-a extins, in prezent existand 19 astfel de locatii in Bucuresti (8), Timisoara, Iasi(2), Constanta(2), Pitesti(2), Brasov, Cluj, Arad, Suceava.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Soseaua Bucuresti-Targoviste, nr.12A, Mogosoaia, jud. Ilfov( in spatele depozitului Curiero), Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close