AWD Interior

check_circle Companie verificată
3

AWD Interior

check_circle Companie verificată
3

Despre

AWD Interior este o companie care se dezvoltă foarte dinamic. A fost fondată în anul 2002, iar în ultimii ani s-a transformat dintr-o firmă cu caracter regional într-o companie internațională. În momentul de față, produsele noastre sunt disponibile în mai multe țări din Europa.

Ne specializăm în vânzarea și distribuirea de articole pentru dotarea locuințelor. Aceste produse sunt în principal accesorii pentru baie. Întregul sortiment de articole este produs pentru AWD Interior și este oferit sub această marcă. În momentul de față oferta noastră conține peste 600 de articole. Printre acestea se găsesc accesorii clasice pentru camera de baie și produse stilate. Printre altele, oferta include seturi pentru camera de baie, accesorii pentru duș, capace WC, perii de toaletă, standuri, cuiere, rafturi și dulăpioare pentru camera de baie, mânere pentru persoanele cu dizabilități, perdele de duș, covorașe și mochete pentru camera de baie.

Ceea ce permite companiei AWD Interior să se remarce față de concurență este efortul pe care îl depune pentru deservirea clientului, mai ales când este vorba de service-ul post garanție. Întreprinderea acțiunilor pentru crearea ofertei noastre are ca scop colaborarea mutuală pentru a forma noi tendințe ale pieței, și nu doar adaptarea la cele curente. În plus, merită să acordați o atenție specială designului modern și unic, precum și numărului de produse noi pe care le oferim în cadrul fiecărui an.

Avem o capacitate logistică foarte puternică, care include și un depozit înalt, cu o suprafață de 4000m2, ceea ce ne asigură efectuarea rapidă a livrărilor. Colaborăm cu cele mai bune case de expediție, ceea ce garantează transportul la termen și în condiții de deplină siguranță către toate țările din Europa.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Social

Contact

Katowicka 80, Bielsko-Biała

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close