AWD Interior

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

AWD Interior este o companie care se dezvoltă foarte dinamic. A fost fondată în anul 2002, iar în ultimii ani s-a transformat dintr-o firmă cu caracter regional într-o companie internațională. În momentul de față, produsele noastre sunt disponibile în mai multe țări din Europa.

Ne specializăm în vânzarea și distribuirea de articole pentru dotarea locuințelor. Aceste produse sunt în principal accesorii pentru baie. Întregul sortiment de articole este produs pentru AWD Interior și este oferit sub această marcă. În momentul de față oferta noastră conține peste 600 de articole. Printre acestea se găsesc accesorii clasice pentru camera de baie și produse stilate. Printre altele, oferta include seturi pentru camera de baie, accesorii pentru duș, capace WC, perii de toaletă, standuri, cuiere, rafturi și dulăpioare pentru camera de baie, mânere pentru persoanele cu dizabilități, perdele de duș, covorașe și mochete pentru camera de baie.

Ceea ce permite companiei AWD Interior să se remarce față de concurență este efortul pe care îl depune pentru deservirea clientului, mai ales când este vorba de service-ul post garanție. Întreprinderea acțiunilor pentru crearea ofertei noastre are ca scop colaborarea mutuală pentru a forma noi tendințe ale pieței, și nu doar adaptarea la cele curente. În plus, merită să acordați o atenție specială designului modern și unic, precum și numărului de produse noi pe care le oferim în cadrul fiecărui an.

Avem o capacitate logistică foarte puternică, care include și un depozit înalt, cu o suprafață de 4000m2, ceea ce ne asigură efectuarea rapidă a livrărilor. Colaborăm cu cele mai bune case de expediție, ceea ce garantează transportul la termen și în condiții de deplină siguranță către toate țările din Europa.

Media

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.