AutomationCenter

check_circle Companie verificată

AutomationCenter

check_circle Companie verificată

Despre

AutomationCenter  este prezenta pe piata din Romania incepand cu anul 2015. Sectorul nostru de activitate este unul vast, reusim sa acoperim tot ce inseamna industria automotiva cat si mare parte din prelucrari mecanice de serie, chiar si unicat. Suntem un grup care imbina experienta cu dinamismul, astfel reusim sa satisfacem toate nevoile,chiar si cele mai sofisticate. Suntem intr-o continua dezvoltare deoarece dorim sa adaptam solutiile oferite la tot ce inseamna viitor si nu trecut. Reusim sa ajutam clientii cu strategii de lunga durata pentru a nu-i limita in dezvoltare.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Strada Masarilor, Nr3, Ap.2, Sibiu

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close