AUTHENTIC SPIRIT SRL

check_circle Companie verificată

AUTHENTIC SPIRIT SRL

check_circle Companie verificată

Despre

                           

Compania Authentic Spirit, înființată în 2004, devine rapid unul dintre cei mai mari distribuitori de ATV / Quad din zona Balcanilor. Compania este deținută de o asociere italiană / română, cu sediul central în Cluj-Napoca. Momentan suntem prezenți pe piața cu 6 showroom-uri proprii, localizate în Cluj-Napoca, București, Pitești, Sofia, Burgas si Varna dar și prin distribuirea către alte peste 30 de magazine.

 

Pe lângă Romania, pe plan extern, Authentic-Spirit este distribuitorul oficial exclusiv al produselor CFMOTO, în Bulgaria, Slovenia, Croația, Ungaria si Moldova.

La nivel european, CFMOTO se află în top 3 atât ca și cotă de piață cât și ca și raport preț/calitate. Fiind lider de piață, pe lângă țările în care suntem noi distribuitori și în alte țări precum: Germania, Austria, Cehia și țările Scandinave. Pe piața Românească, cota CFMOTO a ajuns, în 2018, la 50%, în creștere de la 41%, în 2017.

 

ACCESORII

În exclusivitate, compania este, de asemenea, distribuitor oficial al produselor Ironbaltic, pentru majoritatea țărilor din Europa Centrală. De la trolii, genți de bagaje, protecții, etc în magazinele noastre găsești tot ce ai nevoie pentru echiparea ATV-ului tău, pentru orice tip de utilizare și situație.

 

ANVELOPE

Un alt segment al activității noastre îl reprezintă distribuția de anvelope pentru ATV-uri, Quad-uri și Side by Side-uri, având în portofoliu liderii de piață în acest domeniu, precum: Maxxis, Kenda, ITP, CST și Sun-F.

 

ECHIPAMENTE

Fox, Shift, Leatt, Airoh, POD și Gaerne sunt în prezent unele dintre cele mai mari brand- uri de pe piețele de MX, Enduro și cycling. Aceste brand-uri le distribuim în cele mai mari magazine de profil din țară cât și în magazinele propri.

PASIUNE = BUSINESS

Încă de la început echipa Authentic Spirit a fost formată de la proprietari la angajați din pasionați a sportului extrem. Aceasta sa concretizat prin participarea și de cele mai multe ori, câștigarea încă din 2006 a numeroase concursuri de ATV-uri, Side by Side-uri și Downhill. 

Joburi

Contact

Str. BUCURESTI, NR. 83, NR. 12, Cluj-Napoca

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close