AUROCON GROUP

check_circle Companie verificată

AUROCON GROUP

check_circle Companie verificată

Despre

GRUPUL AUROCON este activ pe piata din Romania de 25 ani. Suntem ambitiosi, deschisi, flexibili, dar suntem si pasionati de tehnologie. Recunoastem performanta si incurajam valori ca excelenta, increderea si atitudinea pozitiva. Prin alaturarea la echipa noastra veti beneficia de informatii si resurse care va vor stimula utilizarea constintelor si abilitatilor. Angajatii nostrii apreciaza oportunitatile de a invata precum si provocarea de a se autodezvolta. AUROCON Romania ofera solutii pentru automatizari speciale. In cei 25 ani de existenta am realizat proiecte internationale importante, care ne recomanda acum drept specialisti in domeniu. Competenta noastra este recunoscuta de toti partenii nostrii din intreaga lume. Proiectele pe care le-am realizat sunt unice si inovatoare, mai multe informatii despre acestea puteti gasi pe site-ul www.aurocon.ro. Aurocon COMPEC este unul dintre cei mai importanti furnizori de componente tehnice pentru industrie. Clientii nostrii beneficiaza de tot suportul si know-how-ul nostru: o gama variata de solutii avand peste 500.000 de produse de la mai mult de 2.500 de producatori precum si suport tehnic pe toata durata procesului de achizitie, de la comanda pana la livrarea in cele mai bune conditii. Pentru a vedea gama nostra de produse accesati www.compec.ro.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Bdul Theodor Pallady 287, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close