Atelierele ILBAH - Centru de calificare si formare profesionala

check_circle Companie verificată
13

Atelierele ILBAH - Centru de calificare si formare profesionala

check_circle Companie verificată
13

Despre

Atelierele ILBAH reprezinta un concept modern pe piata formarii profesionale din Romania. Infiintata in anul 2012, Atelierele ILBAH s-a remarcat prin rezultatele exceptionale obtinute in mod constant de absolventii cursurilor.

🏆“Cel mai bun centru de Calificare si Formare Profesionala” 2018 🥇BFW/Cosmobeauty
🏆Cea mai buna Scoala de Coafura 2018🥇Cosmobeauty

Atelierele ILBAH organizeaza cursuri autorizate recunoscute la nivel national si international. Atelierele ILBAH  este autorizate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei prin ANC pentru organizarea de cursuri de calificare, initiere si perfectionare. De asemenea, Atelierele ILBAH organizeaza training-uri, workshop-uri, evenimente si conferinte. 

Atelierele ILBAH organizeaza cursuri de: design interior, design vestimentar, stilism, proiectare vestimentara, croitorie, decorator floral, PR-public relations, inspector resurse umane, manager resurse umane, machiaj profesional, hairstyling, manichiurist-pedichiurist, stilist-protezist de unghii, cosmetica, masaj, cooking si multe altele. Cursurile sunt autorizate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei prin Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC). La finalul cursului se obtine diploma recunoscuta la nivel national si international.

De asemenea organizam workshop-uri si training-uri de: 3DS MAX- Vizualizari arhitecturale, Photoshop, Autocad, Sketchup si multe altele.

Lista complete de cursuri si servicii poate fi gasita aici: https://www.ateliereleilbah.ro/lista-cursuri/

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Social

Contact

str. Romulus, nr. 4, sector 2, Bucuresti, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close