Asociatia Tara Tinerilor Uniti

check_circle Companie verificată
1

Asociatia Tara Tinerilor Uniti

check_circle Companie verificată
1

Despre

Asociatia TARA TINERILOR UNITI isi propune sa actioneze in scopul promovarii si apararii drepturilor omului, implicarii in proiecte de voluntariat destinate copiilor/tinerilor/studentilor, medierii intre diverse cazuri sociale si institutii responsabile, diverse campanii umanitare/sociale/ecologice etc.

- Valorile Asociatiei „Tara Tinerilor Uniti” ne ghideaza intr-o lume în continua schimbare si ne sprijina in munca noastra.
- Suntem proactivi si deschisi la nevoile comunitatilor in care suntem prezenti.
- Implicam membrii comunitatii in crearea viitorului lor.
- Credem in sustenabilitate si dezvoltare durabila.
- Raspundem cu profesionalism fiecarei provocari.
- Viziunea noastra este aceea a unor comunitati responsabile, care genereaza schimbari pozitive si durabile pentru societate.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Social

Contact

Str. Izvorul Oltului, nr. 1, bl. 62BIS, sc. 2, ap. 121, Sector 4, Bucuresti, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close