Asociatia Revo Team Adventures - Proiect SPRE NORD!

check_circle Companie verificată
3

Asociatia Revo Team Adventures - Proiect SPRE NORD!

check_circle Companie verificată
3

Despre

„SPRE NORD” este creat pentru a veni în sprijinul celor care au aspirația de a activa, inova și excela în domeniile care le stârnesc pasiunea și motivația.

Este un proiect bazat pe conceptele de „hub” și „forum” prin care îi invităm pe cei interesați de anumite subiecte (business, literatură, marketing, istorie, sociologie, filosofie, psihologie, alpinism, fotografie, astronomie, fizică, mediul ONG și altele) să se înscrie, să studieze, să aprofundeze ramurile de interes, să se cunoască între ei, să discute și să dezvolte, pentru ca într-un final, folosindu-se de toate aceste inputuri, să creeze noi idei pe care să le materializeze în viitoare proiecte.

„SPRE NORD” este spațiul de studii, discuții și creație, care împreună cu toate dotările necesare, este pus la dispoziția membrilor.

Prin aducerea împreună a unor oameni care împărtășesc aceleași interese, idei și pasiuni, „SPRE NORD” este totodată o formă de cunoaștere colectivă – cel mai eficient mijloc de învățare și coagulare a informațiilor.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Social

Contact

Str. Nicolae Iorga, nr. 20, Brasov

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close