Asociatia P.A.V.E.L.

check_circle Companie verificată

Asociatia P.A.V.E.L.

check_circle Companie verificată

Despre

Asociatia P.A.V.E.L. - asociatia parintilor cu copii bolnavi de cancer, leucemie si anemii grave (ONG, din 1996, cu sediul in Bucuresti)

Asociatia P.A.V.E.L. are drept scop mbunatatirea vietii copiilor si tinerilor bolnavi de cancer, leucemie si anemii grave prin acordarea de sprijin moral, informational, psihologic si material copiilor, tinerilor bolnavi si familiilor lor.
Proiecte:
1.Centru de Resurse si Servicii P.A.V.E.L. (cam 116, Institutul Oncologic) - centru de informare, de consiliere psihologica, legislativa si pe probleme de sanatate, gratuita, pentru familiile acestor copii. Preventie. Publicatii. TelVerde: 0800 800 421
2.Casa Parintilor- cazarea gratuita a parintilor sositi din provincie cu copiii la tratament n Bucuresti.
3.Camere de Joaca- terapie prin joc in spitale, pentru copiii bolnavi de la sectiile de oncopediatrie.
4.Ajutorarea familiilor, la solicitarea acestora si la recomandarea medicului, si in functie de posibilitati. Campanii, advocacy, lobby.
5.Organizarea a diverse evenimente pentru copiii bolnavi sau vindecati.
6.Imbunatatirea conditiilor din spitale, prin sponsorizari.

websites: www.asociatiapavel.ro si www.asociatiapavel.home.ro

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Sos. Mihai Bravu 311 - 313, Bl. SB1, Ap. 1,Sector 3, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close