Asociația Elijah Iniţiativa Socială Ruth Zenkert

check_circle Companie verificată
5

Asociația Elijah Iniţiativa Socială Ruth Zenkert

check_circle Companie verificată
5

Despre

Asociația Elijah Inițiativa Socială Ruth Zenkert este o asociație non-profit, înființată în anul 2012.
Obiectivul principal al asociației este furnizarea de servicii sociale de calitate copiilor și familiilor aflate în dificultate economică și socială de pe Valea Hartibaciului.
În acest sens Asociația a înființat centre sociale, în cadrul cărora copiii din comunitate beneficiază de: program after-school, găzduire și supraveghere pe timp de zi, socializare şi petrecere a timpului liber, devoltarea creativității.
Copiii care doresc și au abilități și aptitudini artistice beneficiază de servicii vocaționale în cadrul Proiectului ”Școala de Muzică”, aceștia având posibilitatea să învețe să cânte la diferite instrumente muzicale.
Asociația a obținut rezultate foarte bune pe plan comunitar: s-a redus abandonul școlar și familial, rezultatele școlare ale copiilor angrenați în proiectele after-school s-au îmbunătățit, a crescut gradul de socializare a copiilor.
Toate acestea se pot realiza cu sprijinul fondatorilor asociației, precum si echipei de profesionisti care sprijina zilnic copiii si familiile dezavantajate.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Justiţiei 4, Sibiu

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close