ASFAROM CONSTRUCTII DRUMURI SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

SC ASFAROM CONSTRUCTII DRUMURI SRL a fost infiintata in anul 2018, bazandu-se pe experienta anterioara a perosanelor din conducere, in lucrarile de constructii de drumuri. Activitatea societatii nu se rezuma numai la constructiile de drumuri, cuprinzabd si executia de retele de apa si canalizare, imbunatatiri funciare.

De la infiintare si pana in prezent societatea a executat lucrari de terasamente si asfaltare pentru obiective cum ar fi: magazinele Peny Market si Lidl, executie drumuri comunale, platforme industriale, executie de lucari de frezare si asfaltare strazi in Bucuresti, asfaltare de drumuri comunale.

Detinem toata gama de utilaje pentru executia lucrarilor de asfaltare, avand in dotare 2 esaloane de asfalt complete, camioane de transport materiale, autoutilitare pentru transport personal si materiale usoare si echipamente de mica mecanizare.

Pentru perioada urmatoare societatea are angajate lucrari de constructii drumuri precum si de asternere covoare asfaltice.