ASEAS INTERNATIONAL

check_circle Companie verificată
5

ASEAS INTERNATIONAL

check_circle Companie verificată
5

Despre

Firma ASEAS® International a fost infiintata in 1997 si activeaza in domeniul echipamentelor de panificatie, patiserie si pizzerie, colaborand cu peste 100 de firme producatoare de top din Europa (pentru cele mai importante dintre acestea, fiind chiar distribuitor exclusiv in Romania). Bazandu-ne pe experienta acumulata, oferim - nu doar echipamente - ci si servicii complete de consultanta, transport, montaj si punere in functiune, instruire personal operator si service in garantie si post-garantie.

Echipamentele comercializate de ASEAS INTERNATIONAL sunt produse dupa normativele CE in vigoare, gama acestora cuprinzand toate capacitatile - de la cele mici, de laborator, pana la cele industriale.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Social

Contact

Str. CAP. AVIATOR ALEXANDRU SERBANESCU 2, BL 6A, ET2, AP 7, SECTOR 1, BUCURESTI

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close