WORKING TREE SRL

check_circle Companie verificată

WORKING TREE SRL

check_circle Companie verificată

Despre

Articolo 1International este filiala grupului italian Uno Holding (www.unoholding.com), furnizor de servicii HR integrate si agent de munca temporara autorizat, cu sedii in Bucuresti si Cluj-Napoca. Contact: 0213192643, office@articolo1.ro.

Articolo 1 International (Labor Resurse Umane SRL) este operator de date cu caracter personal conform Legii nr. 677/ 2001. Transmiterea aplicatiei electronice la oricare dintre anunturile publicate de companie prin intermediul site-ului www.ejobs.ro reprezinta acordul dumneavoastra pentru prelucrarea datelor personale incluse in CV, scrisoarea de intentie si mini-interviu.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

St. Traian nr.2, bl. F1, sc. 3, ap. 18, et. 6, sector 3, Bucuresti, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close