ArhDesign Studio Proiect

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Acest studio a fost creat din dorinta de a imbunatati calitatea spatiului arhitectural din Alba-Iulia si din zona. Echipa noastra este compusa din oameni dedicati, pasionati si calificati din punct de vedere profesional in domeniile de specialitate. Dorinta de afirmare si unicitatea proiectelor ne recomanda ca fiind echipa potrivita pentru realizarea proiectelor ideale. Ne dedicam total fiecarui proiect de arhitectura incercand sa gasim solutia potrivita pentru fiecare client. Consideram ca proiectele reflecta personalitatea clientului si incercam sa scoatem la suprafata unicitatea lor si in acelas timp sa aducem aportul nostru creativ. Pe langa proiectele de arhitectura, ca un partener de incredere al clientilor nostri, oferim o gama diversificata de servicii precum managementul de proiect, consultanta, design interior si exterior modern.

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.