ARCO EXPERT SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Arco Expert activează de peste 20 de ani în domeniul importului si distributiei accesoriilor de telefonie mobilă și smart gadgeturilor, fiind unul dintre liderii in domeniu.Avem un portofoliu extrem de vast de clienti, cum ar fi operatorii de telefonie, hypermarketurile,retelele de benzinarii, service-uri auto si alte magazine de specialitate.Arco Expert este importator oficial și distribuitor pentru branduri consacrate la nivel mondial: UAG, Ted Baker, Spigen, Devia, GoPro, PopSockets, FitBit, Bose, Garmin, McDodo, Procell, Lemontti, Apple, Samsung, Huawei, LG, Xiaomi.www.BrandGSM.ro este divizia B2C a companiei   și reprezintă un concept dedicat celor mai noi accesorii și produse fashion pentru toate telefoanele aflate în topul de vânzări din România, precum și produselor din zona smart tech și smart home. Suntem prezenți în online din 2012, cu un portofoliu de peste 10.000 de produse, precum accesoriile pentru telefoane și tablete, smartwatch-uri, brățări fitness, căști true wireless etc.Suntem pasionați de tehnologie și de tot ceea ce este nou în domeniu, investim constant în dezvoltarea portofoliului de produse pentru a fi în trend cu toate noutățile apărute, atât în zona de fashion pentru huse și accesorii, cât și în zona de tehnologie. Avem parteneriate cu firme consacrate, care furnizează produse cu un înalt grad de calitate și aceste atuuri au făcut ca magazinul BrandGSM.ro să devină unul dintre cele mai importante magazine online din România in acest domeniu..

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.