ARCADIA HOSPITAL SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Arcadia - Spitale și Centre Medicale este cea mai mare rețea privată de sănătate din regiunea Moldovei, oferind servicii integrate (spital, policlinică, imagistică medicală) în peste 40 de specialități medicale.

Echipa medicală de elită, echipamentele ultramoderne și dotările premium sunt doar câteva din motivele pentru care peste 350.000 de pacienți au ales serviciile Arcadia în cei 8 ani de activitate. Îngrijire medicală de cea mai bună calitate, cu grijă, dedicare și respect pentru fiecare pacient! Structura  rețelei de sănătate Arcadia:

- Spital Multidisciplinar 
- patru Centre Medicale (Cicoarei, Sărărie, Moara de Foc și Bucium)
- Spital de Cardiologie Intervențională
- două Centre de Imagistică Medicală (Cicoarei și Sărărie)
- Maternitate
- Centru de Medicina Muncii
- Punct public de Prim Ajutor
 

În fiecare lună, la Arcadia au loc peste 12.000 de consultații medicale, 2.000 de explorări imagistice complexe, 400 de intervenții chirurgicale dintre cele mai diverse, peste 60 de proceduri complexe de cardiologie intervențională.

Programările, întrebările, solicitările și nevoile pacienților sunt gestionate de serviciul Call Center (0232 920) și de Biroul de Consiliere Pacienți.
info@arcadiamedical.ro |www.arcadiamedical.ro | www.facebook.com/Arcadia.Hospital

 

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.