Arcade reception

check_circle Companie verificată
1

Arcade reception

check_circle Companie verificată
1

Despre

Povestea Arcade reception este cea a unui cuplu francez care și-a dat seama că, pe piața evenimentelor, nu a fost încă totul realizat și ca ar putea aduce experiența lui în acest domeniu, devenind de-a lungul timpului unul dintre liderii naționali ai pieței de infrastructură de cazare temporară.

 Arcade Réception este înconjurată de o echipă de angajați eficienți care tin la calitatea serviciilor.Este poziționată ca un furnizor care oferă o gamă largă de produse și servicii organizatorilor de  evenimente și congreselor de prestigiu.

Realizările noastre sunt personalizate, iar echipele noastre oferă soluții tehnice și tehnologice, originale și adaptate fiecărui eveniment. Aplicațiile structurilor noastre sunt practic fără sfârșit: o instalare personalizată temporară, potrivită pentru toate locațiile și pentru toate situațiile.

Compania noastra are o echipa lacatusi metalurgice fiind capabili să producă în atelierele sale toate tipurile de facilități specifice.

Oferim o gamă largă de produse și servicii organizatorilor de evenimente prestigioase.

Recepția Arcade este astăzi o companie care desfășoară infrastructură în toată Franța și Europa pentru evenimente, târguri, petreceri, dar, de asemenea, pentru instalațiile de urgență și depozitarea mărfurilor, atât pentru întreprinderi și persoane fizice.

Joburi

Contact

Z.I. de L\\\'Omois Épaux-Bézu, Château-Thierry