APAIR- Asociatia Profesionala a Agentilor Imobiliari din Romania

check_circle Companie verificată

APAIR- Asociatia Profesionala a Agentilor Imobiliari din Romania

check_circle Companie verificată

Despre

Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din România (APAIR) este o asociație profesională în continuă  creștere, fiind alcătuită din membri persoane fizice, agenți imobiliari ce aleg să se diferențieze prin respectarea Codului Etic NAR. Prin investiția continuă în educație și prin faptul că încurajează cooperarea intre agentii imobiliari, membrii asociației promovează standarde profesionale înalte în domeniul imobiliar. 

Scopul primordial al APAIR este sa îi ajute pe membrii sai sa devină mai profitabili și mai de succes. 

APAIR are țelul să devină o forță colectivă care să influenteze și să modeleze industria imobiliară din România.

APAIR își propune sa devină: principalul susținător al dreptului de proprietate

imobiliara în România; liderul recunoscut în dezvoltarea de standarde profesionale privind desfășurarea unei activități imobiliare eficiente, profitabile și etice; o asociație valoroasă prin membrii săi, profesioniști imobiliari de elită; o asociație văzută de membrii săi ca esențială pentru succesul lor profesional.

APAIR a fost înființată în anul 2009, după modelul Național Association of REALTORS® (NAR).

Național Association of REALTORS® a fost înființată la data de 12 Mai 1908 în Statele Unite ale Americii cu obiectivul “de a uni agenții imobiliari din America cu scopul de a exercita eficient o influență puternică asupra aspectelor ce influențează interesele imobiliare”. Marca REALTOR® a fost înregistrată la data de 13 Septembrie 1949, iar logo-ul “R” a fost adoptat în anul 1973. 

Încă de la primii ani de existență, NAR a recunoscut nevoia de specializare în rândul agenților imobiliari și a creat, susținut și constituit diferite entități care au evoluat pe parcursul anilor în instituții și consilii educaționale. Mai multe despre istoria NAR, puteți regăsi aici. 

APAIR funcționează după modelul NAR, promovează valorile promovate de NAR, susține educația și specializarea în rândul agenților imobiliari și, pune la dispoziția agenților imobiliari din România atât cursuri de instruire produse în România, cât și cursuri acreditate internațional. 

Agenții imobiliari membri ai APAIR aderă la Codul Etic al APAIR și NAR și își asumă respectarea prevederilor Codului Etic față de clienți și consumatori, față de public și față de colegi în întreaga lor activitate profesională.  

Termenul REALTOR® denotă competență, onestitate și înaltă integritate profesională, ca urmare a aderării la un ideal de conduită morală în relațiile de afaceri. Nici o perspectivă de profit și nici un fel de instrucțiune din partea unui client nu vor putea vreodată să justifice îndepărtarea unui REALTOR® de la acest ideal. 

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Social

Contact

B-dul Hristo Botev nr. 1, et.6, cam. 613, sector 3, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close