Andreea Smart Teach 2017 S.R.L.

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Smart Teach s-a nascut din dorinta de a oferi copiilor o metoda noua, vesela si interactiva de a invata!

Motto-ul nostru, Learning is fun! Incorporeaza aceasta intentie si suntem foarte fericiti sa experimentam, impreuna cu copiii, un alt mod de a aborda procesul de invatare.

La Smart Teach radem, ne bucuram, dar mai ales invatam. Metodele noastre de predare sunt moderne si vin in sprijinul fiecarui elev in parte!

Profesorii Smart Teach sunt absolventi studii superioare ale unor facultati de prestigiu din tara : Limbi Straine, Pedagogie si Psihologie si au o experienta de peste 10 ani in scoli internationale, unde au beneficiat de cele mai moderne cursuri si traininguri in domeniul educatiei. La Smart Teach avem prilejul de a pune in practica toate cunostintele dobandite si a oferi copiilor o predare dinamica, interactiva, care ii inspira pe acestia si ii determina sa isi doreasca sa invete si sa astepte cu drag cursurile noastre!

Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.