ANDRALEX TRADE

106

ANDRALEX TRADE

106

Despre

                         IMPORTATOR SI DISTRIBUITOR NATIONAL GOLDEN ROSE                           -        MAKE-UP, LACURI DE UNGHII SI ACCESORII

Cu o experiență de peste 30 ani și prezență în 90 de tări pe 5 continente, Golden Rose a avut o evoluție constantă, bazată pe inovație, devenind un jucător important pe piața mondială de cosmetică decorativă.

Brand-ul Golden Rose este prezent de peste 15 ani pe piata din Romania si este cunoscut datorita gamei diversificate de produse premium (make-up, lacuri de unghii și accesorii) la prețuri accesibile.

Din anul 2013 departamentul B2B dezvolta reteaua de distributie nationala catre reselleri iar prin divizia de retail extindem continuu reteaua de insule in cele mai importante centrele comerciale, fiind Master francizor in Romania si parte dintr-o retea formata din peste 1000 locatii monobrand Golden Rose la nivel mondial.

Sunte o echipa de profesionisti in care valorile sunt apreciate si oferim posibilitati reale de promovare bazate pe rezultatele individuale si munca in echipa.

Joburi

Social

Contact

str Cetatianu Ioan nr 7, GALATI