Ana Hotels

check_circle Companie verificată
6

Ana Hotels

check_circle Companie verificată
6

Despre

Ana Hotels este cel mai cunoscut lanț hotelier autohton, având 6 locații în: București, Poiana Brașov si Eforie Nord. De la Athénée Palace Hilton, unul din simbolurile Bucureștiului și Crowne Plaza, la Sport Hotel & Spa (Poiana Brașov) și Hotel Europa (Eforie Nord), indiferent ce destinație de vacanță alegi, la munte ori la mare, Ana Hotels reprezinta un reper al ospitalitatii in Romania si bucuria absoluta a unei vacante excelente.

Ana Hotels a fost infiintata in anul 1996 de catre George Cospos, in urma achizitionarii hotelurilor Sport, Bradul si Poiana de la Poiana Brasov, si mai tarziu, fostul Hotel Flora din Bucuresti, care dupa o ampla renovare este renumit in anul 1998 ca Hotel Crowne Plaza. In portofoliul de servicii si locatii Ana Hotels mai regasim: Centrul de Sanatate Ana Aslan din Eforie Nord, Ana Hotels Sport, Ana Ballroom, Essenza Pure Wellness SPA – by Ana Hotels si chiar Ana Tower – cladire de birouri rafinata si pozitionata perfect pentru birourile jucatorilor de top.

Pe langa colectia hotelurilor si SPA-urilor marca Ana Hotels, compania detine in portofoliul sau chiar si o agentie de turism autorizata si membra al IATA, Ana Tourism, infiintata in anul 1999. Aceasta ofera servicii diverse: de la zboruri pentru persoane fizice, grupuri organizate, oameni de afaceri sau corporatii, pana la gestionarea evenimentelor precum evenimente sportive, intalniri de afaceri, conventii, conferinte sau sesiuni de team buiding.

In continua dezvoltare Ana Hotels cauta permanent persoane talentate si pasionate din industria ospitalitatii care doresc sa isi dezvoolte cariera intr-un mediu pozitiv de sustinere si inspirator. Alaturi de noi vei explora oportunitatile actuale ale hotelurilor noastre din Romania si veti descoperi o lume cu posibilitati interesante datorita creativitatii, integritatii si excelentei marca Ana Hotels. Oferim un loc de munca civilizat, cu conditii reale de dezvoltare profesionala!

Alaturati-va echipei castigatoare la Ana Hotels!

Joburi

Contact

B-dul Poligrafiei nr.1C, Sector 1,, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close