ANA HOTELS SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Alaturati-va echipei profesioniste de la Hotel Europa!Cu o amplă panoramă spre marea aflată la câţiva paşi, Hotelul Europa este o locaţie deosebită, aproape de centrul staţiunii balneare Eforie Nord şi de Lacul Techirghiol. Hotelul Ana Hotels Europa reprezintă o adevărată oază de verdeaţă prin impresionanta sa grădină de vară, alături de cele două piscine exterioare (una cu apă dulce, una cu apă sărată), iar hotelul găzduieste și centrul de sănătate şi relaxare ‘’Ana Aslan Health SPA’’, unul dintre cele mai renumite centre SPA din țară.Ana Hotels este cel mai cunoscut lanț hotelier autohton, având 6 locații în: București, Poiana Brașov si Eforie Nord. De la Athénée Palace Hilton, unul din simbolurile Bucureștiului și Crowne Plaza, la Sport Hotel & Spa (Poiana Brașov) și Hotel Europa (Eforie Nord), indiferent ce destinație de vacanță alegi, la munte ori la mare, Ana Hotels reprezinta un reper al ospitalitatii in Romania si bucuria absoluta a unei vacante excelente.Ana Hotels a fost infiintata in anul 1996 de catre George Cospos, in urma achizitionarii hotelurilor Sport, Bradul si Poiana de la Poiana Brasov, si mai tarziu, fostul Hotel Flora din Bucuresti, care dupa o ampla renovare este renumit in anul 1998 ca Hotel Crowne Plaza. In portofoliul de servicii si locatii Ana Hotels mai regasim: Centrul de Sanatate Ana Aslan din Eforie Nord, Ana Hotels Sport, Ana Ballroom, Essenza Pure Wellness SPA – by Ana Hotels si chiar Ana Tower – cladire de birouri rafinata si pozitionata perfect pentru birourile jucatorilor de top.Pe langa colectia hotelurilor si SPA-urilor marca Ana Hotels, compania detine in portofoliul sau chiar si o agentie de turism autorizata si membra al IATA, Ana Tourism, infiintata in anul 1999. Aceasta ofera servicii diverse: de la zboruri pentru persoane fizice, grupuri organizate, oameni de afaceri sau corporatii, pana la gestionarea evenimentelor precum evenimente sportive, intalniri de afaceri, conventii, conferinte sau sesiuni de team buiding.In continua dezvoltare Ana Hotels cauta permanent persoane talentate si pasionate din industria ospitalitatii care doresc sa isi dezvoolte cariera intr-un mediu pozitiv de sustinere si inspirator. Alaturi de Ana Hotels vei explora oportunitatile actuale ale hotelurilor noastre din Romania si veti descoperi o lume cu posibilitati interesante. Oferim un loc de munca civilizat, cu conditii reale de dezvoltare profesionala!

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.