Ams Laborator Genetic S.R.L.

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

AMS Laborator Genetic a fost infiintata in anul 2016 ca parte a grupului BATM, Israel.

Compania este constituita din doua departamente: departamentul de vanzari si laboratorul de genetica, realizat in parteneriat cu compania Natera (California, USA) care a avut ca rezultat implementarea testului de screening prenatal neinvaziv Panorama.

AMS Laborator Genetic colaboreaza cu:

- Natera USA - companie de testare si diagnostic genetic ce dezvolta si comercializeaza metode neinvazive de analizare a ADN-ului - pentru urmatoarele tipuri de teste genetice:

Testul prenatal neinvaziv (NIPT) Panorama pentru identificarea celor mai des intalnite anomalii cromozomiale
Testul prenatal neinvaziv (NIPT) Vistara pentru identificarea mutatiilor monogenice ale ADN-ului liber circulant al fatului
Testul Horizon, pentru identificarea purtatorilor de sindroame autozomale recesive si X-lincate

- Color Genetics si Invitae, laboratoare de top din SUA, acreditate CAP (College of American Pathologists) si CLIA (Clinical Laboratory Improvement Amendments), ce folosesc tehnologie de ultima generatie pentru generarea unor rezultate de cea mai inalta calitate – pentru urmatoarele teste de evaluare a riscului genetic pentru cele mai frecvente tipuri de cancer ereditar:

Testul BRCA extins – analizeaza peste 2000 de modificari ale genelor BRCA și ale altor 17 gene frecvent asociate cu riscul de cancer de sân, ovarian și endometrial.
Testul pentru cancerul ereditar – analizeaza 30/61 de gene, inclusiv BRCA1 si BRCA2

- MDx Health - o companie multinationala din domeniul medical care ofera informatii epigenetice pentru a personaliza diagnosticul si tratamentul cancerului

Testul SelectMDx ajuta la identificarea pacientilor cu probabilitate crescuta pentru cancerul de prostata agresiv, contribuind astfel la selectarea pacientilor pentru biopsia de prostata.

- OncoDNA - companie care furnizeaza medicilor oncologi optiuni de tratament robuste, validate clinic, utilizand cele mai cuprinzatoare metode de caracterizare moleculara (ADN) si baze de date relevante clinic.

Testul OncoDEEP ofera caracterizarea moleculara a tumorii, concentrata pe biomarkeri de diagnostic specifici cancerului, oferind cele mai multe informatii relevante clinic pentru deciziile de tratament
Testul OncoSELECT este destinat ca prima linie de screening in cancerul pulmonar (NSCLC), colorectal si de san, unde biopsia de tesut nu este disponibila. Este aprobat FDA, ca primul instrument de diagnosticare pentru pacientii cu cancer pulmonar cu celule non-mici
Testul Onco Strat&GO ofera o imagine completa a bolii, din tumora solida si ADN tumoral circulant dintr-o proba de sange, oferind oportunitati viabile clinic pentru monitorizarea personalizata a cancerului
Testul OncoTRACE poate ajuta la monitorizarea evolutiei tumorii si la evaluarea eficacitatii tratamentului

- Centogene - este o companie de boli rare care se concentreaza pe transformarea datelor clinice, genetice si biochimice in solutii medicale pentru pacienti.

 

Laboratorul de genetica este un proiect realizat in parteneriat cu compania Natera (California, USA) care a avut ca rezultat  implementarea testului de screening prenatal neinvaziv Panorama.

Acest laborator foloseste cele mai moderne tehnologii genetice din lume, infrastructura acestuia fiind identica cu cea a laboratoarelor Natera, iar specialistii care efectueaza analizele au urmat un program de training pentru o implementare rapida si eficienta a testelor de screening neinvaziv.

AMS Laborator Genetic, prin tehnologia de ultima ora si specialistii dedicati, doreste sa ridice standardele in diagnosticul genetic.

Prin profesionalism, grija si responsabilitate, oferim servicii de cea mai inalta calitate.

Media
Testul Panorama
Despre Panorama
Povestea Panorama