ALUBAICOI SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

ALUBAICOI SRL  este una dintre principalele companii de profil din România, care activeaza la nivel international, în industria tamplariei din aluminiu si a fatadelor ventilate.

Principalele tari în care activam sunt Italia , Franta, Elvetia, , Germania și USA.

Fabrica este situata in orasul Baicoi functionand intr-o hala cu suprafata totala de 10.000mp si 7000mp de spatii de depozitare.

Intreprinderea industriala este dotata cu utilaje  de ultima generatie si inalta precizie pentru prelucrarea profilelor de aluminiu :

-centre de prelucrare cu comanda numerica (CNC-uri);
-masini de debitare;
-masini de sertizat;
-extruzor pentru lipirea structurala a sticlei.

Fluxul tehnologic este organizat pe 4 linii de asamblare fiecare avand 80 ml.

Liniile noastre de productie sunt dotate cu utilaje moderne de asamblare, pregatite oricand sa se adapteze în functie de necesitatile proiectului.

Intr-un singur loc de productie personalul calificat, executa prelucrari mecanice, asamblarea profilelor de aluminiu, lipirea structurala a sticlei si ambalarea produselor, pentru a furniza servicii de inalta calitate clientilor.

Descopera si alte informatii despre noi pe site-ul www.alubaicoi.eu.

 

 

Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.