Alpha Partner Security S.R.L.

check_circle Companie verificată

Alpha Partner Security S.R.L.

check_circle Companie verificată

Despre

Fondată în 2014, compania Alpha Partner Security are peste 6 ani de expertiză în industria securității.

PERFORMANŢA, ONESTITATEA ŞI INTEGRITATEA sunt principiile care ne ghidează.

Prin furnizarea de servicii de securitate de calitate inegalabilă pentru companiile care operează în sectorul privat, Alpha Partner Security și-a obținut succesul prin consolidarea politicii sale, bazată pe integritate, credibilitate și parteneriat cu toți clienții săi.

La Alpha Partner Security recunoaștem importanța echipei noastre în furnizarea unui serviciu pentru clienți care depășește media. Considerăm că factorul cheie în prestarea unui serviciu de primă clasă este investiția în forța de muncă, motiv pentru care depunem un efort continuu în dezvoltarea personală și profesională a echipei de securitate, în acest fel obținând un nivel mai mare de motivație a angajaților și de satisfacție a clienților.

 

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Social

Contact

Str. Bradului, 200, -, Sîncraiu De Mureș

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close