Ahv Romania S.R.L.

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

 

AHV International este un centru de cunoaștere inovator și dezvoltator principal al conceptului de viziune asupra sănătății animalelor. Prin serviciile și soluțiile noastre, ne străduim să ne conectăm și să sprijinim sectorul nostru la nivel internațional.

 

Misiunea noastră ca sector este să lucrăm împreună. Prin urmare, AHV dorește să sprijine și să ajute proactiv agricultorii, medicii veterinari și companiile din agricultură. Facem acest lucru dezvoltând diverse furaje suplimentare pentru animale pe bază naturală și științifică, care sprijină rezistența și bunăstarea animalului dvs., precum și oferind servicii extinse, transparente și de specialitate.

 

Credem că, prin conceptul nostru de viziune pentru sănătatea animalelor și soluțiile AHV, împreună ca industrie, putem obține rezultate mai bune de îngrijire în întregul continuum de sănătate animală: de la sănătatea și bunăstarea animalelor dvs., la sfaturi personalizate, educație și post-) îngrijire.

 

Pentru astăzi, mâine și viitor, astfel încât împreună să ne putem asigura că dumneavoastră și generațiile următoare de fermieri rămâneți forța motrice a societății noastre.