SC AFCON ELECTRA ROMANIA SA

check_circle Companie verificată
2

SC AFCON ELECTRA ROMANIA SA

check_circle Companie verificată
2

Despre

Afcon Electra Romania a fost înființată ca o ASOCIERE între Afcon Holdings Group și Electra Ltd in anul 2008. In perioada 2009-2012 societatea și-a extins activitățile  de la lucrări Electrice la întreaga gamă de lucrări Electromecanice. In 2013 societatea a atins nivelul maxim de dezvoltare ca  societate de proiect și era pregătită pentru o nouă etapă: Contractant pentru Sisteme Electrice, HVAC și Sanitare. In perioada 2014-2016 acționarii au hotărât să implementeze o Strategie de dezvoltare pentru a consolida capacitățile de Contractor general pentru lucrări de instalții mecanice și electrice
 

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Bucuresti sector 5 Bd Tudor Vladimirescu nr 29A cladirea Afi Tech Park 1 et 2, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close