AER TECH SERVICE SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei
este o companie specializată în oferirea de soluţii la cheie - proiectare, selectare echipamente, livrare, montare, punere în funcţiune, service în garanţie şi post garanţie – în domeniul echipamentelor de ventilaţii, echipamentelor de condiţionarea aerului şi echipamentelor frigorifice şi termice. Strategia noastră de dezvoltare se bazează pe înalta specializarea a personalului, mobilitate şi dinamism pe piaţă, adaptarea ofertei la nevoile fiecărui client, furnizarea de produse şi servicii care încorporează un nivel ridicat de tehnologie. Pe piata românească reprezentăm mărci de renume internaţional care ne-au recunoscut profesionalismul, calitatea serviciilor şi ataşamentul faţă de clienţi printre care amintim: Denco (Marea Britanie), Mitsubishi Heavy Industries (Japonia).

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.