AEG COMMISSIONING

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

SC AEG COMMISSIONING SRL (www.aegcom.eu www.scadacloud.ro) - Compania activeaza din anul 2007 în domeniul automatizarilor industriale din România și este integrator cât și dezvoltator de aplicații SCADA / HMI deschise pentru controlul proceselor industriale. Firma are competența de a acoperi toate nivelele de automatizare începand cu zona de câmp și terminând cu zona de management. Societatea are aplicatii in urmatoarele sectoare industriale: industria siderurgica, industria petrolului, industria auto, industria chimica, industria de tratare a apei, industria celulozei si a hartiei, industria alimentara, agricultura etc. Implementăm soluții existente pe piața naționala și internaționala, din aproape orice domeniu industrial, dar avem și soluții proprii dezvoltate în urma cercetarii, proiectării și implementarii lor în proiectele anterioare.

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.