ADVANCED GENTLE DENTIST S.R.L.

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Advanced Gentle Dentist este o clinica stomatologica de tip "one-stop" care ofera stomatologie fara durere prin InhaloSedare si Laser. 

Servicii stomatologice integrate: Estetica Dentara, Preventie si Profilaxie, Implantologie, Chirurgie, Protetica, Endodontie la microscop, Paradontologie, Ortodontie, Pedodontie. 

Advanced Gentle Dentist a investit pentru dvs. in cea mai moderna tehnologie dentara existenta intr-un cabinet stomatologic din Bucuresti.

Stomatologia laser: Fara Freza si Fara Durere reprezinta apogeul in ingrijirea sanatatii orale. Procedurile minim-invazive includ terapia laser parodontala - cea mai eficienta alternativa la interventiile chirurgicale obisnuite ale gingiei si sterilizarea canalelor cu laserul.  Tratamentul si vindecarea sunt mult mai rapide, nu necesita anestezie si nu exista risc de contaminare incrucisata. 

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.