A.D.E.L. INVEST SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

ADEL INVEST este prezentă pe piaţa serviciilor de Property Management din România înca din anul 2003.

ADEL INVEST a fost infiinţată de către un grup de investitori cu vastă experienţă pe piaţa imobiliară a Statelor Unite ale Americii şi care, datorită potenţialului extraordinar al pieţei din România, au ales sa investească şi să dezvolte cu succes o companie de Property Management

ADEL INVEST oferă soluţii complete de Property Management persoanelor fizice sau juridice proprietari ai unor imobile  cu destinaţie  comercială, rezidenţială sau de birouri, terenuri, având un portofoliu exclusiv de astfel de spaţii doar în zonele centrale a 3 oraşe principale din România - Bucureşti, Ploieşti, Galaţi.

Având la bază un management cu experienţă şi bine organizat, susţinut de o echipă de profesionişti si cunostinţele necesare pentru a-şi ghida clienţii în alegerea celei mai potrivite decizii investiţionale şi optimizarea investiţiilor, compania a evoluat pe piaţa de profil prin profesionalism, implicare si entuziasm, in scopul atingerii obiectivelor clienţilor săi.

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.