ACTV 2B SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei
Compania este infiintata cu scopul de a indeplini dorintele sutelor de colaboratori,care au solicitat schimbarea jobului din consultant financiar intr-un job similar pentru un concern elvetian.Cerinta lor a fost aceea de a vorbi despre un concept foarte,foarte complex.Este intitulat CRIZA.Daca aceasta criza a venit pe nepusa masa,trebuia sa ne luam lucrurile si sa ne ducm acasa la mama sau sa ne adunam si sa punem lucrurile in miscare?
Asa ca,daca dorim sa tintim sus in viata,avem curaj sa facem fata inevitabilelor hartoape,trebuie neaparat sa stim ca avem cu ce merge mai departe,indiferent de situatie.Noi,muncim doar la 50% din capacitate.Putem face mai mult,fara sa fie nevoie de o criza sau de o situatie de urgenta pentru a-i face pe majoritatea sa functioneze la maximum

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.