ACTIVE LIFE ROMÂNIA

check_circle Companie verificată
1

ACTIVE LIFE ROMÂNIA

check_circle Companie verificată
1

Despre

Active Life România este o companie de sănătate & wellness organizațional cu o experiență de peste 12 ani în România.

Echipa noastră numeroasă de specialiști este tânără, performantă, dinamică, proactivă și unită, aflându-se într-o continuă dezvoltare și perfecționare.

Misiunea Active Life România este aceea de a asigura cliențiilor o abordare profesională de o înaltă ținută morală, prin folosirea celor mai noi mecanisme de păstrare a sănătății angajaților care se reflectă în mod direct în performanța și nivelul lor de energie.

Programele noastre integrate includ terapii manuale active pe scaun și stretching, sesiuni de kinetoterapie și fizioterapie mobilă, evaluări posturale personalizate, consultanță și mentenanță în ergonomie avansată, cursuri educaționale wellness 360º.

Toate programele Active Life România se desfășoară la sediul clienților sau la evenimente corporate.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Social

Contact

Strada Faurei nr 5, sector 1, București

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close